Viitorul Zalău a câștigat cupa care-i poartă numele la trei categorii de vârstă

Ediția a XVI-a a “Cupei Viitorul”, una cu număr record de participanți, peste 1500 de copii și juniori, s-a desfășurat săptămâna trecută, partidele desfășurându-se la Baza Sportivă „Viitorul” din Hereclean, pe Stadionul Municipal din Zalău și pe Terenul de la Popeni.

Dinamo București, CFR Cluj, Minaur Baia Mare, Juniorul Satu Mare, Academia de Fotbal “Emeric Dembrovschi” Sighet, LPS Bihorul Oradea, CSM Oradea, Sporting Maramureș, Luceafărul Cluj, Il Calcio Satu Mare, Olimpia Salonta, Viitorul Carei, Sportul Șimleu, SCM Zalău, ABBA Jiibou, Școala de Fotbal “Adi Demian” Sibiu, Atletic Giurgiu, Juventus Satu Mare și Rapid Oradea sunt cluburile participante la ediția din acest an a Cupei Viitorul, care s-a desfășurat la opt categorii de vârstă.

Copiii pregătiți de Daniel Sabou, Marius Cozma și Dan Lucaciu au avut o prestație onorabilă, reușind să câștige locul I la trei din cele opt categorii. Viitorul a câștigat categoria 2015, 2014 și 2013, iar la 2012 s-a impus Luceafărul Cluj. LPS Bihorul Oradea a fost echipa clasată pe primul loc la categoria 2011, iar la 2010 s-a impus Sporting Cluj-Napoca. Dinamo București, club ce a semnat un protocol de colaborare cu Viitorul Zalău înaintea ediției din acest an, a câștigat grupa 2009, iar grupa 2007 a fost câștigată de CFR Cluj.

Și ediția din acest an a început cu tradiționalul meci de deschidere în care glorii ale fotbalului românesc au evoluat împotriva oficialităților locale și oamenilor de afaceri din zonă. Ciprian Marica, Ionel Dănciulescu, Miodrag Belodedici, Dănuț Lupu, Lucian Sânmărtean, Marius Niculae și Daniel Iftodii au evoluat sub privirile a sute de sălăjeni, aceștia fiind conduși de pe margine de Mihai Stoichiță, fostul antrenor al Stelei, actualmente șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF.

Leave a Comment